<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hollywood-kjendis skadet i MC-ulykke

Filmstjernen George Clooney ble skadd i en motorsykkelulykke fredag.

    Publisert 22. sep. 2007 kl. 08.34
    Oppdatert 13. des. 2013 klokken 23.30
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 66 ord

    Filmstjernen George Clooney ble skadd i en motorsykkelulykke fredag, men slapp med brukket ribbein. Clooneys motorsykkel kolliderte med en bil i New Jersey, opplyser 46-åringens talsmann, Stan Rosenfield.Clooneys 28 år gamle kjæreste, Sarah Larson, satt bakpå motorsykkelen da kollisjonen skjedde, men slapp fra ulykken med en brukket fot. Begge de to ble behandlet på Palisades Medical Center, men ble utskrevet noen timer senere, opplyser Rosenfield. (©NTB)