<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hurtigruten kolliderte i kaia

M/S «Nordlys» fikk et hull i skroget da skipet ble tatt av en kastevind og kolliderte med kaia i Honningsvåg fredag.

    Publisert 28. sep. 2007 kl. 14.02
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 15.46
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 138 ord

    - Ingen personer ble skadd, men sammenstøtet var såpass kraftig at passasjerene merket det godt, sier kommunikasjonsdirektør Ragnar Norum i Hurtigruten til NTB. - Ingen personer ble skadd, men sammenstøtet var såpass kraftig at passasjerene merket det godt, sier kommunikasjonsdirektør Ragnar Norum i Hurtigruten til NTB. Kollisjonen skjedde klokken 12. M/S «Nordlys» ble tatt av en sideveis kastevind og ble presset inn i kaikanten. Skipet blir liggende i Honningsvåg for midlertidig reparasjon av lasteluken på babord side før hun får seile til verksted.- Det var 208 passasjerer om bord. Av disse er 165 fredag ettermiddag på utflukt til Nordkapp. De 30 som skulle videre til Kirkenes, får tilbud om alternativ transport. De 150 som skulle til Bergen får tilbud om enten å bli med M/S «Midnatsol» på nordgående eller M/S «Kong Harald» på sørgående lørdag, sier Norum. (©NTB)