<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

John Fredriksen takker nei til gevinst på 360 millioner kroner

John Fredriksens Golden Ocean vil ikke selge bulkcarriere med en gevinst på 360 millioner kroner.

    Publisert 24. sep. 2007 kl. 13.21
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 15.41
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 102 ord

    John Fredriksens Golden Ocean avslår tilbudet om å selge en bulkcarrier med på nærmere 65 millioner dollar (360 millioner kroner) i fortjeneste, skriver DN. Det var Dryships som ville kjøpe den første av en serie nye koreanskbygde bulkcarriere i capesize-klassen for 137 millioner dollar. John Fredriksens Golden Ocean avslår tilbudet om å selge en bulkcarrier med på nærmere 65 millioner dollar (360 millioner kroner) i fortjeneste, skriver DN. Det var Dryships som ville kjøpe den første av en serie nye koreanskbygde bulkcarriere i capesize-klassen for 137 millioner dollar. Golden Ocean mener det er gode muligheter for å oppnå en enda bedre pris.