<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kredittilsynet gransker sikkerhetsrutiner

Kredittilsynet lover full gjennomgang av egne sikkerhetsrutiner etter PC-tyveriet i sommer.

    Publisert 27. sep. 2007 kl. 07.30
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 15.44
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 59 ord

    Kredittilsynet varsler full gjennomgang av interne sikkerhetsrutiner etter PC-tyveriet i sommer, melder DN. Tilsynet vurderer etter hva avisen erfarer å innføre kryptering på samtlige PCer benyttet av de ansatte.Direktør Bjørn Skogstad Aamo i Kredittilsynet mener det etter all sannsynlighet ikke har kommet sensitiv informasjon på avveie, selv om seksjonssjef Eystein Klevens PC var blant maskinene som forsvant i sommer.