<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Lakseprisene fortsetter å falle

Innkjøpsdirektør Per Vidar Ottesen i Norwell kommenterer lakseprisene.

    Publisert 21. sep. 2007 kl. 13.21
    Oppdatert 13. des. 2013 klokken 23.29
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 79 ord

    Ifølge innkjøpsdirektør Per Vidar Ottesen i Norwell fortsetter lakseprisene å falle, melder Reuters.- Prisene faller vel en krone eller to. Det er særlig stor fisk som er vanskelig, sier Ottesen.Innkjøpsdirektøren mener at det ikke er noe i veien med markedet. Han mener prisfallet skyldes for stort opptak av fisk.- Markedet er kjempesterkt, det har aldri vært bedre. Det er ikke noe dramatikk i dette. Vi venter at det vil stabilisere seg om et par uker, fortsetter Ottesen til Reuters.