<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Spetalen har en plan

Øystein Stray Spetalen har planer om å skape et stort norskbasert ingeniørselskap

  Publisert 19. sep. 2007 kl. 06.44
  Oppdatert 13. des. 2013 klokken 23.26
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 125 ord
  Scanpix / Scanpix

  Øystein Stray Spetalens selskap Standard Engineering and Subsea i Sandefjord blir storaksjonær i Amek i Risør og i Liaaen Teknologi i Ålesund. Ifølge DN er planen å bygge opp et betydelig selskap innen marin- og subseateknologi. Øystein Stray Spetalens selskap Standard Engineering and Subsea i Sandefjord blir storaksjonær i Amek i Risør og i Liaaen Teknologi i Ålesund. Ifølge DN er planen å bygge opp et betydelig selskap innen marin- og subseateknologi. - Vi ønsker å vokse ytterlig-ere gjennom oppkjøp av tilsvarende bedrifter, sier Gunnar Reitan, som er foreslått som styreformann i Standard Engineering and Subsea.- Dette er et ledd i å bygge opp et større ingeniør- og kompetanseselskap som det etterhvert kan bli aktuelt å ta på børs, sier Ferncliff-partner Glen Rødland til avisen.