<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

TV-utbygging etter planen

Utbyggingen av bakkenettet går etter planen. Førstkommende mandag åpner nettet i Hordaland, og i løpet av en måneds tid vil mesteparten av Sør-Norge være dekket.

    Publisert 25. sep. 2007 kl. 12.57
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 15.42
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 154 ord

    - Alt går som det skal. Utbyggingen og åpningen har gått etter planen og vi ser at folk drar til butikken for å handle dekodere, sier informasjonssjef Jørgen Thaule i Norges televisjon (NTV). - Alt går som det skal. Utbyggingen og åpningen har gått etter planen og vi ser at folk drar til butikken for å handle dekodere, sier informasjonssjef Jørgen Thaule i Norges televisjon (NTV). Tirsdag holdt NTV et oppsummeringsmøte, snart en måned etter at bakkenettet ble satt i drift i Rogaland, Oslo/Akershus samt Østfold. I de områdene på Østlandet som er satt i drift er det god dekning. I Østfold er det ingen som ikke får inn bakkenettet foreløpig. I Oslo/Akershus er det en seer i Hurdal som bor i den såkalte satellittskyggen.På landsbasis antar NTV at det er om lag 5.200 husstander som ikke kan ta inn signalene via bakkenettet eller parabol. For dem vil det bli laget spesielle løsninger. (©NTB)