<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Vil tilbakebetale parkeringsbøter

Har du fått parkeringsbot i Steinkjer, kan det hende du får en overraskelse i posten snart. Steinkjer kommune vil betale tilbake innkrevde bøter.

  Publisert 18. sep. 2007 kl. 10.23
  Oppdatert 13. des. 2013 klokken 23.25
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 114 ord
  Scanpix / Scanpix

  Det er ingen aprilspøk. 689 parkeringsbøter på til sammen 345.000 kroner kan bli tilbakebetalt.Forslaget om tilbakebetaling skal behandles på kommunens hovedutvalg for teknisk, miljø og naturforvaltning tirsdag, skriver Trønder-Avisa.- Vi må bare innrømme at vi har gjort en feil, sier avdelingsleder for kommunaltekniske tjenester, Roald Steinmo.Feilen kommunen nå innrømmer å ha begått, er å la kommunale trafikkbetjenter håndheve regelverket på flere private parkeringsplasser.- Vi har allerede begynt å lete etter navn til de som skal få penger tilbake, og så fort vedtaket er i orden, setter vi i gang for fullt. De det gjelder vil få brev i posten, og vi håper at det meste er tilbakebetalt innen utgangen av året, sier Steinmo. (©NTB)