<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Beholder SAS 8.200 ansatte?

I løpet av de neste par dagene blir det klart om SAS vil beholde 8.200 ansatte eller ikke.

    Publisert 4. feb. 2008 kl. 06.37
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 07.57
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 137 ord

    I dag avgjør konsernledelsen i SAS innstillinngenl om de skal beholde 8.200 ansatte i de tre datterselskapene SAS Ground Services (SGS), SAS Technical Services (STS) og cargovirksomheten i selskapet Spirit, skriver DN.Ansatte frykter salg.- Vi er bekymret for at usikkerheten rundt arbeidsplassene vil føre til at kompetansen vil forsvinne, noe som kan gi store konsekvenser for norsk luftfart, sier leder i YS-forbundet Parat, Lisbeth Eliasson.Før helgen ble det truet med aksjoner og varslet om sykemeldinger hvis styret vedtar å selge ut virksomhetene.- Ulovlige aksjoner og streiker er ødeleggende for våre kunder, og derfor også for SAS. Det representerer en bedriftskultur som ikke er tilpasset den konkurransesituasjonen vi lever i, sier kommunikasjonsdirektør i SAS-konsernet, Claus Sonberg.- Som organisasjon så holder vi oss til spillereglene i arbeidslivet, men vi kan ikke ta ansvar for alle våre medlemmer, sier Eliasson.