<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Lakseprisen opp

Lakseprisene stiger, men snart er det slutt på tallene fra FHL.

  Publisert 4. feb. 2008 kl. 15.15
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 07.57
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 95 ord
  Scanpix / Scanpix

  Tall fra FHL viser ifølge Reuters at prisen på laks steg fra 22,16 kroner per kilo i uke 4 til i snitt 22,50 kroner per kilo i uke 5.Prisen på laks på 4-5 kilo steg marginale tre øre til 23,66 kroner.FHL melder samtidig at arbeidet med FHL-prisen avvikles.- Årsaken er at innmeldt salgsvolum har blitt så lavt i forhold til totalvolumet at vi ikke lenger finner det faglig forsvarlig publisere tallene, går det frem av en pressemelding.FHL vil gi priser frem til og med mandag 10. mars, men advarer mot en lavere kvalitet enn tidligere.