<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Meldte oppkjøp for sent

Onetwocom (nå Mobyson) må ut med 45.000 kroner i gebyr for ikke å ha meldt om oppkjøp i tide.

    Publisert 5. feb. 2008 kl. 06.09
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 07.58
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 76 ord

    For et drøyt år siden overtok svenske Onetwocom den norske mobiloperatøren Mobyson Holding. Først i september i fjor ble oppkjøpet meldt til Konkurransetilsynet.Onetwocom, som selv har skiftet navn til Mobyson, er ilagt et overtredelsesgebyr på 45.000 kroner, skriver DN. Fristen for vedta gebyret utløper i morgen.- Vi betaler, sier konsernsjef Bent Brugård.- Dette skulle selvsagt ha vært meldt. Og når det skjer en feil, er det bare å strekke armene i været og beklage, sier han.