<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fly havnet utfor rullebanen i Ålesund

Et fly som skulle til Tenerife søndag kveld, havnet utfor rullebanen på Vigra utenfor Ålesund. Flyet satte seg fast i snøen, og det var ikke dramatisk for passasjerene.

    Publisert 23. mars 2008 kl. 21.40
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 08.42
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 94 ord

    - Flyet skal ha hatt sakte fart, enten på vei til å ta av eller inn til avstigning, sier lufthavnsjef Tor Hånde til smp.no.Han opplyser at sydenflyet fikk hjulproblemer da det kjørte seg fast i snøen utfor rullebanen, og legger til at situasjonen ikke var dramatisk.Uhellet skjedde ved 20-tiden søndag. Politi og brannvesen var på stedet, men det var uklart hvor lang tid det ville ta før flyet kunne komme seg løs fra snøen.- Siden flyet står og spinner i snøen, er vi avhengige av hjelp for å få det opp, sier Hånde. (©NTB)