<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ingen tog fra Oslo S i natt

Grunnet ombygging kobles strømmen ut på Oslo S natt til påskeaften, og all togtrafikk blir innstilt. Passasjerene blir i stedet tilbudt buss eller taxi.

    Publisert 21. mars 2008 kl. 14.33
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 08.41
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 98 ord

    Strømmen blir skrudd av fra klokken 21.20 langfredag til klokken 07.00, og alle togtrafikk inn og ut fra Oslo Sentralstasjon vil bli innstilt.Det er ombyggingen av kontorbygget på Oslo S som fører til togstansen. Det skal legges inn ny strømforsyning. Dette får konsekvenser for trafikkstyringsentralen på Oslo S, og en del av anleggene som styres derfra.- Det er ikke mange som tar toget på den tiden, og derfor vi har valgt akkurat denne perioden, sier informasjonssjef i Jernbaneverket Ellen Svendsvoll til NRK.Strømstansen berører linjenettet fra Asker/Spikkestad til Hove, nord for Lillehammer, samt hele Østfoldbanen, Gjøvikbanen og Kongsvingerbanen. (©NTB)Fredrik.Gronningsaeter@ntb.no