<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Rogalands Avis gir opp søndagen

Stramt arbeidsmarked og vansker med å skaffe dørselgere var medvirkende til at Rogalands Avis 16. mars kom med sin siste søndagsutgave.

    Publisert 18. mars 2008 kl. 13.38
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 77 ord

    - Søndagen er ikke blitt den store avisdagen etter nettavisenes inntog, og Rogalands Avis ønsker heller å bruke ressursene på hverdagsavisene. Det stramme arbeidsmarkedet og vanskene med å skaffe dørselgere, er også en medvirkende årsak til at søndagsavisen legges ned, sier administrerende direktør i Rogalands Avis, Raymond Lind.På grunn av problemer med distribusjonen, har avisen heller ikke lyktes med å øke opplaget på søndagene.- Nå får vi i større grad konsentrere oss om lørdagsavisen. sier Lind. (©NTB)