<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ingen tok kontakt etter dødsulykke hos Telenor-selskap

Ingen fra Telenors ungarske datterselskap Pannon tok kontakt med familien til en elektriker som omkom under bygging av selskapets nye hovedkvarter.

  Publisert 26. mai 2008 kl. 10.11
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 09.45
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 92 ord
  Telenor direktør Jon Fredrik Baksaas - Foto: Scanpix

  Tirsdag i forrige uke fikk forloveden til den 55-årige arbeideren beskjed om dødsfallet. Men hun har ikke hørt noe fra selskapet Pannon, skriver VG.Dødsulykken skal ha skjedd da elektrikeren falt 10 meter ned i en ventilasjonssjakt. Han ble først funnet dagen etter, og det skal ikke ha vært vitner til hendelsen.Mannen var ansatt hos en underleverandør, som etter avisas besøk lover besøk til familien, etter at ingen av selskapene som har med byggingen å gjøre, har tatt kontakt til nå.Telenor ønsker ikke å kommentere saken og viser til den pågående politietterforskningen. (©NTB)