<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

IT-selskap går for dobling

IT-selskapet Dolphin Interconnect vil doble inntektene. Følg presentasjonen live her.

  Publisert 28. mai 2008 kl. 07.19
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 09.47
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 112 ord
  Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix

  IT-selskapet Dolphin Interconnect melder om et resultat før skatt på minus 6,1 millioner kroner i første kvartal i år, mot minus 5,3 millioner kroner i samme periode i fjor. Driftsresultatet ble minus 5,8 millioner kroner, sammenlignet med minus 5,6 millioner kroner året før. Periodens resultat beløp seg til minus 6,1 millioner kroner, en forverring fra minus 2,4 millioner kroner i første kvartal 2007.Selskapets driftsinntekter endte på 8,3 millioner kroner, som var opp fra 6,3 millioner kroner året før.Dolphin har som mål å doble de årlige inntektene i tredje og fjerde kvartal. Målet er kvartalsvis lønnsomhet mot slutten av året.Her finner du hele rapporten og presentasjonen. Følg presentasjonen live her fra klokken 08.15.