<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Derfor faller Funcom-aksjen

Da selskapet ikke leverer direkte tall på den mye omtalte "churn", må denne beregnes med andre tall fra selskapet. Thoresen i DnB NOR Markets trekker frem hva som skjer med Age of Conan.

  Publisert 10. juli 2008 kl. 14.48
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.38
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 120 ord
  Foto: Funcom

  TradingaksjeDet har vært mange daghandlere i Funcom-aksjen, og det store nedsalget til Northzone ble tolket negativt av disse.- Nedsalget fra Northzone på fire millioner aksjer var et for stort volum for daytradere å absorbere, forteller Fredrik Thoresen i DnB NOR Markets HegnarOnline.FrafallDa Funcom ikke slipper tall på hvor mange spillere som har falt fra, har DnB NOR Markets beregnet dette utifra guidingen til Funcom.- Våre beregninger viser at rundt 350.000 spillere har fornyet spillet. Dette er da de som kjøpte spillet de to siste ukene i mai. Vi vet at 500.000 spillere kjøpte spillet i samme periode, så da er det i underkant av 30 prosent som har falt fra. Dette er selskapet opplevde med Anarchy Online, forteller Thoresen HegnarOnline.