<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sunnhetsbølge gir fettberg

Sunne nordmenn vil ha mager mat. Det har ført til sprengfulle fryselagre av usunt fett.

Publisert 20. sep. 2008
Oppdatert 15. des. 2013
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 1 ord

- Vi skjærer vekk det vi kan av synlig fett, slikt vil ikke kundene ha lenger. Dessverre er det en utfordring å selge fettet som råvare, overskuddet i Norge er så stort at prisene dumpes, sier Terje Wester i Fatland til VG.Både Fatland og Nortura forsøker å slanke fettlagrene ved å eksportere hundrevis av tonn til Russland.Bedriftene tilsluttet Kjøttbransjens Landsforbund har sammen med Nortura et fettlager på til sammen 2.000 tonn. (©NTB)