<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker tror det kommer bud

- Det er en relativt stor sannsynlighet for bud, sier analytiker i forbindelse med Q-Free.

  Publisert 20. jan. 2009 kl. 11.59
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.32
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 107 ord
  Oslo Børs. Foto: Scanpix

  Q-Free-aksjen er sist omsatt for 10,70 kroner, som er uendret i forhold til mandag. Rett før helgen flagget konkurrenten Kapsch en eierandel på 20,4 prosent i Q-Free.Q-Free anser aksjekjøpet som fiendtlig med begrunnelse i konkurransesituasjonen. Ifølge en melding sendt ut i morges har ikke Q-Free mottatt informasjon rundt Kapsch' intensjoner med aksjekjøpet.Ifølge analytiker Håkon Levy i Fondsfinans er meldingen trolig bare et uttrykk for at Q-Free føler seg overkjørt i forbindelse med kjøpsprosessen. Han venter et bud på Q-Free når partene får snakket sammen.- Det er en relativt stor sannsynlighet for bud på selskapet. Jeg tipper et bud på 12 til 14 kroner, sier han til Reuters.