<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hegnar om supersvindleren

Trygve Hegnar uttaler seg om supersvindleren Bernard Madoff.

    Publisert 22. jan. 2009 kl. 16.09
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.36
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 145 ord

    Den 70 år gamle sølvhårede "fondsforvalteren" er et av USAs mest forhatte mennesker etter at det ble avslørt at han har svindlet banker, bedrifter, veldedighetsorganisasjoner og mange av sine beste venner for 50 milliarder dollar.Slik svindlet Madoff kundeneForvalteren er temaet i Trygve Hegnars kommentar i siste Kapital."Når noen 'garanterer' en høy avkastning ved å investere sparepengene våre i råvarer, eiendom eller aksjer, så er det all grunn til å holde på lommeboken. Slikt finnes ikke!", skriver Trygve Hegnar.Madoff har ført til ekstrem økonomi uro etter at hans Ponzi-scheme ble kjent, og blant annet har den Wien-baserte østerrikske Bank Medici har nå blitt tatt over av myndighetene i det europeiske landet som direkte konsekvens av saken."Bernard Madoff får trolig 100 års fengsel, og han er 71 år gammel i dag, og han har innrømmet svindelen", avslutter Hegnar.Les hele kommentaren til Madoff-skandalen i siste utgave av Kapital.