<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

LM Ericsson kutter 5.000 stillinger

Til tross for et uventet godt resultat i fjerde kvartal planlegger LM Ericsson å kutte 5.000 stillinger.

  Publisert 21. jan. 2009 kl. 09.26
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.33
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 77 ord
  Foto: iStockphoto

  Resultatet etter skatt var på 3,3 milliarder norske kroner, opplyste selskapet onsdag. Det er betydelig mindre enn i fjerde kvartal i fjor, da resultatet var på 4,7 milliarder kroner, men likevel bedre enn hva som var ventet på forhånd.Likevel skal 1.000 svenske arbeidsplasser og 4.000 stillinger i andre land kuttes for å redusere kostnadene i møte med den globale økonomiske krisen.LM Ericsson er verdens ledende produsent av infrastruktur for mobile bredbånd. Selskapet har hovedkontor i Stockholm. (©NTB)