<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Philips taper milliarder

Elektronikkgiganten leverer meget svake tall for fjerde kvartal.

  Publisert 26. jan. 2009 kl. 07.31
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.39
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 58 ord
  Foto: Scanpix

  Philips Electronics hadde et minusresultat før skatt på 1,5 milliarder euro i fjerde kvartal, mens selskapet var ventet å tape 1,2 milliarder euro. Selskapet omsatte for 7,6 milliarder euro, 0,4 milliarder over analytiker-konsensus.En talsmann for selskapet uttalte til CNBC at selskapet beveger seg bort fra forbrukerelektronikk, og mot selskapets andre segmenter.Phillips produserer forbrukerelektronikk, husholdningsprodukter, lys-armatur og medisinsk utstyr.