<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Reitan og Bjørnevik bygger stort reisebyrå

Milliardærene Odd Reitan og Ole T. Bjørnevik har funnet tonen. Nå skal de bygge opp et stort norsk reisebyrå.

  Publisert 28. jan. 2009 kl. 06.48
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.42
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 80 ord
  Foto: Finansavisen

  I november kjøpte milliardærene Odd Reitan og Ole T. Bjørnevik Travelnet Reisevarehuset og Travelnet Norway. Ifølge DN er ambisjonen å bygge opp et av landets tre største reisebyråer.- Vi har gått inn i denne bransjen med det for øyet at vi skal bli blant de tre største i Norge. På sikt tror vi ikke det kommer til å bli flere store reisebyrå enn tre. Når vi ikke det målet, har vi ingen interesse av å være i bransjen, sier Reitan.