<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Setter av 250 millioner til idrettsanlegg

Regjeringen skal ha øremerket 250 millioner kroner til nye idrettsbygg i sin krisepakke.

  Publisert 26. jan. 2009 kl. 06.14
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.39
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 114 ord
  Foto: Scanpix

  Med kommunale tilskudd og lån betyr det at det skal settes opp idrettsbygg for 1 milliard kroner i år, skriver Adresseavisen.Til nå har statlig tilskudd til nye idrettsanlegg vært gitt over ordningen med tippemidler, men som et resultat av krisepakken vil det i år komme midler direkte over statsbudsjettet.På kommunalministerens bord ligger en samlet liste fra landets kommuner og fylkeskommuner. Listen inneholder prosjekter på til sammen 60 milliarder kroner.En god del av de prosjektene kommunene har satt opp på sine lister er rehabilitering av eksisterende bygg eller nye idrettsbygg og anlegg.Etter det Adresseavisen forstår vil regjeringen legge vekt på prosjekter som kan startes opp og aller helst stå ferdige i løpet av året. (©NTB)