<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Slik blir nye Tandberg Data

En avtale om restrukturering er på plass. Detaljene får du her.

  Publisert 23. jan. 2009 kl. 08.20
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.37
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 150 ord
  Foto: Tandberg Data

  Etter en konstruktiv dialog med Cyrus og har Tandberg Data nå inngått en avtale med Cyrus som forlenger utløpsdatoen for det sikrede lånet frem til 31. mars 2009, går det frem av en børsmelding.Ifølge avtalen skrives pålydende ned til 0,01 kroner. Cyrus tegner 888 millioner nye aksjer, som regnes mot kravet Cyrus har mot selskapet. I tillegg vil Tandberg Data hente inn 125-200 millioner kroner i en fortrinnsrettsemisjon.- Restruktureringen, som har blitt foreslått og akseptert av Cyrus, fokuserer på TADs finansielle kreditorer, og vil ikke ha noen konsekvenser for kunder, handelskreditorer eller selskapets øvrige forretningspartnere.- Ved gjennomført restrukturering vil Tandberg Data i vesentlig grad være gjeldfri, med en kontantbeholdning, som gir selskapet den nødvendige likviditet til effektivt å drive selskapets virksomhet i dagens økonomiske klima, samt sørger for økonomisk fleksibilitet i forhold til markedsmuligheter så vel som strategiske muligheter, heter det videre.Hele meldingen, med detaljer om restruktureringen, finner du her.