<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Venter betydelig fall i EU

EU spår rundt egen økonomisk nedgang.

  Publisert 19. jan. 2009 kl. 05.16
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.30
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 75 ord
  Tyske DAX - Foto: Scanpix

  EU-kommisjonen regner med at økonomien i unionen vil krympe med 2 prosent i løpet av 2009, skriver Die Welt.Den tyske avisen siterer «velinformerte kilder» på at EU nå har lagt til side prognosene som ble utarbeidet i november der det ble spådd en økonomisk vekst på 0,2 prosent i år.Det blir nå i stedet anslått en tilbakegang på minst 2 prosent, sier kildene.Kommissæren for økonomi, Joaquín Almunia, skal legge fram EUs reviderte prognoser mandag. (©NTB)