<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

16 konkurser i går

Mandag ble 16 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund.

  Publisert 16. juni 2009 kl. 16.00
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 17.54
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 64 ord
  Foto: Are T. Samsonsen, Akam.no

  Brønnøysundregistrene kunngjorde i går konkursåpning i følgende selskaper:Østfold: Charles Dickens Public House AS; RTS Consulting AS.Oslo: Bærum Totalbygg AS.Hedmark: Troja 1 AS; V4 Prosjekt AS.Vestfold: Kleveland Thomas Byggmester AS.Hordaland: Fog Industries AS.Møre og Romsdal: Løkkemyra Autosenter AS.Nordland: City Blomsterservice AS.Finnmark: Byggteknikk Alta AS; Sport 1 Kirkenes AS.I tillegg ble det kunngjort åpnet fem personlige konkurser.Hele listen, samt ytterligere opplysninger om konkursene, finner du her.