<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Comrod får første ordre

Kongsberg Defence & Aerospace AS har lagt inn første ordre for strømforsyningssystem.

  Publisert 15. juni 2009 kl. 07.47
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 17.51
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 38 ord
  Comrod Communication ved børsnotering. F.v. styremedlem Niklas Hermansson i CC, styremedlem Kari Duestad i CC, rådgiver Gro Aschim i First Securities, styreformann og administrende direktør Erik Espeset i Hexagon, rådgiver Kim Boman i First Securities og administrende direktør Ole Gunnar Fjelde i Comrod. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX .

  Comrod AS, et heleid datterselskap av Comrod Communication ASA, har mottatt første ordre fra Kongsberg Defence & Aerospace AS for strømforsyningssystemet ComPact 2400 AC/DC, går det frem av en børsmelding.Dette går frem av en melding datert 13. juni.