<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dystre nøkkeltall fra øst

Finlands økonomi krymper mer enn ventet, og industriproduksjonen i Russland falt over 17 prosent i mai.

  Publisert 16. juni 2009 kl. 18.15
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 17.55
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 95 ord
  Moscow Interbank Currency Exchange (MICEX) - Russland

  Den finske økonomien ventes å krympe 6,0 prosent i løpet av 2009, opplyser det finske finansdepartementet.Dermed er utsiktene enda dårligere enn en tidligere beregning fra departementet som spådde at nedgangen ville bli på 5 prosent.17 prosent ned i Russland Samtidig kommer tall fra russiske statistikkmyndigheter, som viser at Russlands industriproduksjon i mai var 17,1 prosent lavere enn i mai 2008, ifølge tall som ble offentliggjort tirsdag.Tallet betyr at nedgangen er akselererende. I april var industriproduksjonen 16,9 prosent lavere enn på samme tid i fjor, og i mars var den 13,7 prosent under fjorårets nivå. (©NTB)