<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

50.000 kroner for tips om kirkebrann

Det er utlovet en dusør på 50.000 kroner til den som kan bidra med informasjon slik at den som tente på Våler kirke i mai blir tatt.

  Publisert 3. aug. 2009 kl. 10.07
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.56
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 121 ord
  Foto: Norges Bank

  Uerstattelige kulturskatter gikk tapt da noen tente på den 200 år gamle tømmerkirken i Solør i Hedmark den 29. mai i år.Nå utlover Våler kommune og Våler kirkelige fellesråd en dusør på ikke mindre enn 50.000 kroner til personer som har tips som kan føre til oppklaring av brannstiftersaken.- Mange pårørende er berørt ved at graver ikke kan besøkes da de ligger innenfor avsperringene av branntomten. Samlet sett er skadene betydelig større enn de rent materielle, uttaler ordfører Kjell Konterud i Våler kommune og leder Berit Skulstad i Våler kirkelige fellesråd, i en pressemelding.De håper nå at tips fra publikum skal bidra til at personen eller personene som står bak kirkebrannen skal pågripes og stilles til rette for sine handlinger. (©NTB)