<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nytt Fredriksen-selskap hentet inn 660 millioner

John Fredriksens nye Golar-baby har fått inn 660 millioner kroner.

  Publisert 6. aug. 2009 kl. 11.16
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 19.00
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 71 ord
  John Fredriksen - Foto: Scanpix

  John Fredriksen-dominerte Golar LNG opplyser i en melding at datterselskapet Golar LNG Energy har plassert 55 millioner aksjer, noe som gir et bruttoproveny på 110 millioner dollar.Aksjene er i hovedsak tildelt internasjonale og nasjonale institusjonelle investorer.Plasseringen inkluderer en overtegningsopsjon som kan utøves i 30 dager. Den er på ytterligere fem millioner aksjer (10 millioner dollar).Selskapet bli bli notert på OTC-listen, men man vil umiddelbart starte prosessen med notering på Oslo Børs.