<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nytt John Fredriksen-selskap

John Fredriksens nye selskap heter Golar LNG Energy Limited

  Publisert 4. aug. 2009 kl. 13.39
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.58
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 92 ord
  John Fredriksen - Foto: Finansavisen

  Golar LNG Limited har etablert Golar LNG Energy Limited som et eget selskap på Bermuda. Etter planen vil eiendelene som ikke er knyttet til langsiktige LNG-kontrakter bli overført til selskapet. Disse hadde ved utgangen av første halvår bokførte verdier på 824 millioner dollar.Fire moderne LNG-skip, tre gamle LNG-skip, 50 prosent i "Gandria", 13,6 prosent i LNG Ltd, samt Golars eksisterende prosjektportefølje. Enkelte finansielle forpliktelser overføres også.Golar LNG Energy Limited skal gjennomføre en rettet emisjon på 75 millioner aksjer til kurs to dollar. World Shipholding garanterer for hele tegningen.Her finner du alle detaljene