<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sprøere enn Idar Vollvik

Husker du filmsnutten som viste at Idar Vollvik hoppet over en Koenigsegg i fart? Her er en video som er enda sprøere.

  Publisert 6. aug. 2009 kl. 15.16
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 19.01
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 74 ord
  megawoosh.com

  For en måned siden prøvde Idar Vollvik etter beste evne å overbevise folk at han hoppet over en Koenigsegg i fart. I disse agurktider tillater vi oss å komme med en ny filmsnutt av det sprø slaget.Les også: Se Idar Vollvik hoppe over en Koenigsegg CCXDenne filmsnutten viser en mann som tilsynelatende (…) tar fart i en vannsklie og hopper 35,2 meter før han lander i et lite oppblåsbart lekebasseng.Og nå leter han etter investorer!