<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Det blir umulig å hente pengene

Markedsaktører har ingen tro på at skipsreder Trygve Seglem vil makte å hente inn milliardbeløp til Knutsen Offshore Tankers i neste uke.

  Publisert 22. mai 2010 kl. 10.19
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.29
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 85 ord
  Trygve Seglem, Knutsen Offshore Tankers. Foto: Haugesunds Avis/Finansavisen.

  Skipsreder Trygve Seglem sliter med å skape interesse for milliardemisjonen og nedsalget av aksjer i Knutsen Offshore Tankers. Fredag kom meldingen om at rederiet utsetter tegningsfristen til 1. juni 2010."Beslutningen om utsettelse er et resultat av den siste tids volatile globale kapitalmarkeder," het det i meldingen.Ifølge markedsaktører Finansavisen har vært i kontakt med vil det være like umulig for Seglem å få hentet pengene i løpet av neste uke.Hele transaksjonen er på 2,4 milliarder kroner, hvorav 1,9 milliarder tilføres rederiet i form av en emisjon.