<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sjømannskirken vil hjelpe nordmenn i Thailand

Den norske sjømannskirken i Pattaya i Thailand er klar til å bistå nordmenn i Thailand.

  Publisert 19. mai 2010 kl. 13.59
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.25
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 95 ord
  Bangkok - Foto: CC

  - Situasjonen i Bangkok er kaotisk. Det er på mange måter et verre kaos enn mediene fremstiller det som, og urolighetene ser nå ut til å spre seg nordover, sier sjømannsprest Jan Olav Johannessen.Sjømannskirken i Pattaya ligger 15 mil sør for Bangkok. Situasjonen i Pattaya var ifølge Johannessen rolig onsdag, men de ansatte følger likevel nøye med på situasjonen.Sjømannskirken er i jevnlig kontakt med blant andre den norske ambassaden i Bangkok.- Vi har en plan for å håndtere en eventuell situasjon der vi blir bedt om hjelp eller der vi selv må evakuere, sier Johannessen.