<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Telegründere tar over Hødnebø

To telegründere har sikret seg 75 prosent av møbelprodusenten Hødnebø. Ex-Telenor-sjef Tormod Hermansen er helt ute av selskapet.

  Publisert 18. mai 2010 kl. 08.36
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.23
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 72 ord
  Foto: Scanpix

  Som Finansavisen skrev lørdag har de to telegründerne Thomas Christensen (43) og Rolf Larsen (44), som har vært involvert i selskaper som Easy2Connect og Telephone Conferance Holding, tatt over 75 prosent av den kriserammede møbelkonsernet Hødnebø i Risør.Tidligere i vinter tok Sparebanken Sør pant i posten, som var eide av selskapet Joanto, konsernsjef Johnny Torp, økonomisjef André Skjellum og styreleder Tormod Hermansen.Stig Hødnebø vil sitte på de resterende 25 prosent av aksjene.