<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Får 11 millioner kroner

Bergen Group-selskap får kontrakt verdt 11 millioner kroner.

Publisert 17. juni 2010 kl. 09.16
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.52
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 78 ord
Magnus Stangeland, Bergen Group. Foto: Scanpix.

Bergen Group Skarveland er ifølge en børsmelding blitt tildelt kontrakt på engineering, matriell-leveranser og arbeidsledelse i forbindelse med rørinstallasjoner på et PSV offshorefartøy under bygging ved JSC Shibuilding i Saint-Petersburg. Kontrakten har en estimert verdi på 11 millioner kroner. Arbeidet skal utføres i 2. halvår 2010.Bergen Group Skarveland, som er et heleid datterselskap av Bergen Group, er en ledende uavhengig leverandør av komplette rørinstallasjoner for skip, offshore og landbasert industri.Bergen Group er ikke omsatt på børsen i dag.