<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Hippe ny styreleder i A-pressen

Fafo-lederen Jon M. Hippe ble torsdag valgt til ny styreleder i A-pressen.

Publisert 17. juni 2010 kl. 13.07
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.52
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 58 ord
LO-leder Roar Flåthen. Foto: Scanpix

LO-leder Roar Flåthen har vært styreleder i A-pressen de siste årene, men forlot stillingen til fordel for Hippe.Hippe er daglig leder i den samfunnsvitenskapelige forskningsstiftelsen Fafo. Hippe har tidligere vært konserndirektør i Storebrand og var leder av Finanskriseutvalget i fjor.A-pressens generalforsamling fastsatte også et utbytte på 0,15 kroner per aksje. Den samlede utbetalingen blir på 33,5 millioner kroner.