<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Ingen skadd i Hydro-brann

Ingen ble skadd da et administrasjonsbygg ved Hydros anlegg på Karmøy torsdag ble herjet av brann.

Publisert 17. juni 2010 kl. 22.34
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.53
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 101 ord
To brannmenn - Foto: iStockphoto

Det oppholdt seg ikke mennesker i bygget da brannen ble varslet like før klokken 18.- Det var en stor brann i byggets fjerde etasje. Bygget ble gjennomsøkt av røykdykkere, og det er ingen funn av personer. Vi har ingen opplysninger om at det skulle oppholde seg folk der nå, sier operasjonsleder Trond Friberg i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.Brannvesenet fikk raskt kontroll over brannen, som ble slukket i løpet av en halvtime. Det var ikke behov for evakuering av andre bygg fordi administrasjonsbygget ligger helt for seg selv på det store anlegget. Brannårsaken er foreløpig ukjent. Det samme gjelder skadenes omfang. (©NTB)