<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Mistillitsforslag mot Riis-Johansen

En samlet opposisjon vil fremsette mistillitsforslag mot olje- og energiminister Terje Riis-Johansen (Sp) i Mongstad-saken.

Publisert 17. juni 2010 kl. 16.53
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.52
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 103 ord
Olje- og energiminister Terje Riis-Johansen - Foto: Berit Roald / SCANPIX

Høyre, Fremskrittspartiet, Venstre og Kristelig Folkeparti vil levere mistillitsforslaget i Stortinget fredag, opplyste de på en felles pressekonferanse i Oslo torsdag.- Det er hevet over enhver tvil at Stortinget er ført bak lyset i Mongstad-saken. Jeg er glad for at de øvrige opposisjonspartiene også har kommet fram til en slik konklusjon, sier KrFs fungerende parlamentariske leder Hans Olav Syversen.Helga Pedersen (Ap), Bård Vegar Solhjell (SV) og Trygve Slagsvold Vedum (Sp) stiller seg uforstående til grunnlaget for mistillitsforslaget.- Olje- og energiminister Terje Riis-Johansen har vår tillit, og et mistillitsforslag vil ikke få flertall i Stortinget, fastslår de parlamentariske lederne for Arbeiderpartiet, SV og Senterpartiet.