<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Store Norske avviser gransking

Store Norske har de siste to årene hatt en bred gjennomgang av selskapets mange avtaler.

Publisert 19. juni 2010 kl. 09.53
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.54
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 183 ord
Bård Mikkelsen. Foto: Finansavisen

Store Norske har de siste to år hatt en bred gjennomgang av selskapets mange avtaler med leverandører og andre forbindelser.Det sier styreleder Bård Mikkelsen. Han avviser at det gjennomføres noen gransking slik det er hevdet og understreker samtidig at styrets arbeid heller ikke har noen sammenheng med en rapport Pareto utarbeidet for næringsdepartementet i 2009.- Det er vanlig at staten jevnlig får en utenforstående vurdering av statlige selskaper. Jeg regner med at det var det som skjedde i fjor også, sier Mikkelsen.Styrelederen understreker at det er viktig for ham å få fram at verken Pareto-rapporten eller den avtalerevisjonen som nå pågår i Store Norske har noe å gjøre med de reportasjene som er blitt presentert i TV 2.Dagens styreleder i Stor Norske, Bård Mikkelsen, sier gjennomgangen av alle avtaler som har pågått i over to år, vil være avsluttet om noen uker. Noen avtaler er allerede reforhandlet, noen er terminert og andre er under vurdering.- Det vi holder på med er et normalt styrearbeid og definitivt ingen form for gransking, sier Mikkelsen.Han avslår å uttale seg om forholdet mellom Hermansen og TV 2.(©NTB)