<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Vi har ikke flere skjeletter i skapet

Finansministeren i Hellas mener budsjettunderskuddet er på full fart under EUs maksgrense.

Publisert 23. juni 2010 kl. 09.18
Oppdatert 9. mai 2011 klokken 14.40
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 115 ord

Hellas er godt på vei mot å kutte budsjettunderskuddet til under 3 prosent - som er EUs maksgrense. Det sier finansminister Giorgos Papaconstantinou ifølge forexlive.com i et intervju med Handelsblatt onsdag.Han beskriver budsjettallene for 2009 som "den hele og fulle sannhet".- Vi har ikke flere skjeletter i skapet, sier han.- Vi har nok en gang rekalkulert, og tatt sykehusgjeld med i beregningene - inklusive høyere utgifter og inntektstap for fjoråret. Dette er nå en solid basis for reduksjon av budsjettunderskuddet de kommende årene, og innen slutten av 2012 vil det være under 3 prosent av BNP, fortsatte han overfor avisen.Papaconstantinou har ifølge Handelsblatt ingen kjennskap til at EU-kommisjonen ikke er fornøyd med de greske innstramningstiltakene.