<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Inkasso-ras mot Vollvik - reddes igjen?

Lite virker å gå på skinner for Idar Vollvik for tiden. Inkassokravene mot Ludo raser inn og nå må hjelpende brødre nok en gang bla opp for gründeren.

  Publisert 29. des. 2010 kl. 09.30
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 06.20
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 126 ord
  Idar Vollvik - Foto: Scanpix

  Idar Vollvik sliter for tiden - både med sin nye baby Ludo og med sin personlige økonomi, skriver Finansavisen.Gründeren pådro seg en gjeld på rundt 130 millioner kroner til meglerhuset First etter heftig aksjehandel for noen år siden, og denne gjelder er ennå ikke tilbakebetalt.Nå tyder mye på at Vollvik-hjelperne Kristian og Bjørn Adolfsen kjøper First sin gjeld. Adolfsen-brødrene har også tidligere bladd opp for Vollvik.- Det er ingenting klart. Vi ønsker heller ikke å gå ut med hvem som forhandler fra hans side, sier Firsts kommunikasjonssjef Tor Arne Olsen.Samtidig har kredittratingbyrået Soliditet registrert fem betalingsanmerkninger på Ludo Mobil. Alle er for perioden 20. oktober til 16. november i år.Inkassosakene medførte også at kredittratingen falt fra «B - Kreditt mot sikkerhet» til «C - Kreditt frarådes».