<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

88 mister jobben hos Flextronics i Asker

Elektronikkfirmaet Flextronics International legger ned sin virksomhet på Billingstad i Asker. 88 ansatte sies opp.

Publisert 15. jan. 2011 kl. 09.18
Oppdatert 15. jan. 2011 klokken 09.20
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 102 ord
Foto: Scanpix

Årsaken er en kombinasjon av dårligere resultater og sviktende ordreinngang over lang tid, og at en stor ordre ble skrinlagt i desember, ifølge Budstikka.- Summen av dette gjorde at vi ikke hadde noe annet valg enn å avvikle, sier administrerende direktør Anders Straumsheim.All virksomhet skal være avviklet i løpet av tre måneder. Flextronics International har hovedkontor i USA og er firmaregistrert i Singapore.Dette er andre gang på få dager at en stor bedrift i Asker-området kunngjør nedlegging. Tidligere denne uken ble det kjent at 120 ansatte mister jobben etter at Ericsson har bestemt at utviklingsdelen av virksomheten i Norge skal legges ned.