<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker med tre aksjetips

Arild Nysæther i Fondsfinans plukker sine tre favoritter på Oslo Børs, hvorav den ene "leverer fantastisk".

  Publisert 4. feb. 2011 kl. 06.45
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 07.08
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 133 ord
  Analytiker Arild Nysæther, Fondsfinans. Foto: Finansavisen/Iván Kverme

  Schibsted og Atea har over lenger tid vært blant Fondsfinans-analytiker Arild Nysæthers favorittaksjer, og er det fremdeles, skriver Finansavisen.- Atea leverer fantastisk bra vekst og bra marginutvikling. Det ser ut som at selskapet står utrolig sterkt og har veldige gode utsikter fremover, sier han.Nysæthers nye kursmål er 75 kroner, men han ser ifølge avisen mer oppside hvis selskapet klarer når sitt ambisiøse mål om 20 milliarder i omsetning og én milliard kroner i driftsresultat før av- og nedskrivninger (EBITDA).Analytikeren tror at 2011 vil by på betydelig fremgang for Opera.- Spesielt tror vi på sterk utvikling på lisensierte kunder innenfor Opera Mini hos telekomoperatørene. 2011 vil dessuten bli et år der internett på TV virkelig tar av, sier Nysæther til Finansavisen.Analytikeren kommer også med en salgsanbefaling. Les mer om alle tipsene i dagens avis.