<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dæhlie selger selskapet for tredje gang

15 år etter at Bjørn Dæhlie lanserte sin første langrennsdress, selger han rettighetene til kleskolleksjonen for tredje gang, skriver Dagens Næringsliv.

  Publisert 3. feb. 2011 kl. 11.20
  Oppdatert 3. feb. 2011 klokken 11.21
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 101 ord
  Bjørn Dæhlie - Foto: Scanpix

  Ifølge Dæhlie selv innbrakte de første salgene rundt 70 millioner kroner.Ny kjøper er Active Brands, selskapet bak Dæhlies kolleksjon Bj Sport as.- Et nytt kapittel skal skrives i en historie som har vært veldig artig. Det har vært atskillig mer krevende å etablere virksomheten rundt kleskolleksjonen enn jeg trodde. Men jeg er stolt. Jeg er stolt over å ha gått fort på ski, og synes det er stas om det har betydd noe for noen. Men jeg er minst like stolt over å ha etablert en merkevare. Det er mye meg i det som nå selges, sier Bjørn Dæhlie til DN.