<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Få ledertips av Richard Branson

Virgin-grunnlegger Richard Branson kommer med ledertips på HegnarOnline

  Publisert 4. feb. 2011 kl. 14.04
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 07.09
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 71 ord
  Virgin-gründer Sir Richard Branson. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix

  I en ny spalte på HegnarOnline vil Richard Branson, grunnleggeren av Virgin-gruppen og selskaper som plateselskapet Virgin Records, platebutikkjeden Virgin Megastore, flyselskapet Virgin Atlantic, Virgin America, Virgin Galactic, Virgin Mobile og Virgin Active, komme med sine ledertips.Du kan også lese Bransons kronikker i Kapital.I første kronikk tar han for seg merkevarehemmelighetene du ikke lærer på handelshøyskolen Du kan for øvrig følge Richard Bransons på hans blogg på www.virgin.com/richard-branson/blog eller på twitter.com/richardbranson .