<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

PST-sjefen tar kritikken til etterretning

PST-sjef Janne Kristiansen sier hun tar kritikken fra Stortingets EOS-utvalg til etterretning.

  Publisert 7. feb. 2011 kl. 14.57
  Oppdatert 7. feb. 2011 klokken 14.57
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 86 ord
  PST-sjef Janne Kristiansen. Foto: Scanpix

  EOS-utvalget kritiserte mandag PST for ikke å ha informert Justisdepartementet og utvalget om sikkerhetsarbeidet ved USAs ambassade.- PST tar kritikken fra EOS-utvalget til etterretning. Som sagt tidligere ville jeg nok ha vurdert spørsmålet om å orientere Justisdepartementet annerledes, sier Kristiansen i en kort melding på Twitter mandag ettermiddag.EOS-utvalget mener informasjonen PST satt på i 2006 og 2007 var av en slik karakter at PST hadde plikt til å rapportere til Justisdepartementet. Utvalget understreker dessuten i sin kritikk at PST skal orientere om saker «av viktighet.» (©NTB)