<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Berlusconi møtte opp i retten

Italias statsminister Silvio Berlusconi har møtt i retten for første gang på nesten åtte år.

Publisert 28. mars 2011 kl. 10.34
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 08.35
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 122 ord

Mandag møtte Berlusconi for å delta under rettens behandling av blant annet anklager om bedrageri og underslag i forbindelse med kjøp av TV-rettigheter.Forrige gang statsministeren møtte opp i et rettslokale var i juni 2003.Den italienske statsministeren har en rekke saker mot seg og har tidligere avstått fra å møte i retten. Forrige mandag var han for opptatt med situasjonen i Libya til å stille opp under behandlingen av en korrupsjonssak.74 år gamle Berlusconi må også senere møte i retten for å svare på beskyldninger om at han skal ha kjøpt sex av en 17 år gammel jente.Statsministeren selv avviser alle anklager.- Alle rettssakene er helt absurde og bygger ikke på noen ting, sa Berlusconi i et telefonintervju med italiensk fjernsyn mandag morgen.