<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bombetrussel i Drammen sentrum

En bygning er evakuert etter at et firma i Drammen sentrum har mottatt en bombetrussel. Også gatene rundt bygningen er sperret av.

Publisert 30. mars 2011 kl. 14.49
Oppdatert 30. mars 2011 klokken 14.49
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 79 ord
Politisperring. Foto: Jon-Michael Josefsen / SCANPIX

Politiet fikk melding om bombetrusselen like etter klokken 13. Trusselen er rettet mot firmaet Fulfilment, som blant annet driver med dialogmarkedsføring og telemarketing. Firmaet hadde mottatt en telefon om at det befant seg en bombe i bygningen.Vedkommende som meldte fra til politiet skal ha jobbet ved dette firmaet, opplyser Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.Politiet har nå evakuert bygningen og sperret gatene i området rundt, men kan ikke bekrefte at trusselen er reell.Bombegruppa fra Oslo politidistrikt har nå ankommet stedet.